Yogastudio Infinity organiseert regelmatig interessante workshops. Hieronder vind je het recente aanbod. Houd deze pagina in de gaten want er komen regelmatig nieuwe workshops bij!. Je kunt jezelf voor de workshop(s) opgeven door een mailtje te sturen naar: info@yogastudioinfinity.nl

MAANDELIJKSE YOGA EN ETHERISCHE OLIE WORKSHOP

KOSTEN:
€15,00 voor niet leden van Yogastudio Infinity
€12,50 voor leden van Yogastudio Infinity

Door het gebruik van etherische oliën tijdens je yoga practice kun je in een meer ontspannen staat komen. Dit komt omdat etherische oliën je stemming en emoties kunnen beïnvloeden op een bewuste en onbewuste manier. De oliën zul je op verschillende manieren ervaren; er worden geuren verneveld in de yogaruimte, je kunt ze proeven door enkele druppels toe te voegen aan je water, je kunt ze zelf aanbrengen op je lichaam en tijdens Savasana (de eindontspanning) krijg je een korte massage met een van de oliën die op dat moment bij het thema passen. Iedere maand staat in teken van een ander thema waar weer andere geuren bij horen. Na de yogales, die ongeveer 60 minuten duurt, is er de mogelijkheid om vragen te stellen, de oliën nogmaals te ruiken en te onderzoeken wat de oliën op emotioneel en lichamelijk niveau met je doen. Als er de behoefte is kun je de oliën bij mij aanschaffen, maar dat hoeft natuurlijk niet! Ook is het mogelijk om samples voor een kleine prijs aan te schaffen om lekker te experimenteren welke oliën bij je passen.

-Woensdag 17 januari 2018 – 19:30 tot 21:00
Het thema van deze workshop is “Vision”
Wat is jouw visie voor het nieuwe jaar? Wat heb je in 2017 achter gelaten en waar wil je in 2018 naartoe?

Deze workshop nodigt je uit om nieuwsgierig te zijn naar jezelf, terwijl je zoekt naar meer helderheid over waar je op dit moment staat en waar je wilt zijn, waar je naartoe wilt groeien. Alles wat je aandacht geeft groeit, dus geven we datgene waar we naartoe willen gaan extra aandacht.

Tijdens de yogales doen we vooral veel torsies en omkeerhoudingen die het ervoor zorgen dat je helemaal met je aandacht naar je lichaam en adem gaat. Dit proces wordt ondersteund door gebruik te maken van speciaal afgestemde etherische oliën zoals o.a pepermunt die je luchtwegen opent, opbeurend inwerkt op je humeur en die je meer ‘lucht’ geeft om met de uitdagingen van het leven om te gaan. Verder zijn er nog oliën die op mentaal niveau meer balans brengen met de emoties van het hart.

Ontdek je diepste Zelf en vraag je af of datgene waar je mee bezig bent in lijn staat met je visie en/of overtuiging.

“The life we want is not merely the one we have chosen and made. It is the one we must be choosing and making”

Dit is inclusief: yogales, het gebruik van de beste kwaliteit etherische olie tijdens de workshop, fijne eindontspanning met hoofdmassage en wat te drinken met iets lekkers.
Tevens is er de mogelijkheid om de oliën die je fijn vindt te bestellen met 25% korting door een groothandelsaccount aan te maken.

OVERIGE WORKSHOPS:

-Zondag 11 februari – 19:00 tot 21:30

ETHERISCHE OLIE RONDOM ZWANGERSCHAP EN GEBOORTE

Wil je zwanger worden of ben je het al? Dan is deze workshop voor jou! Tijdens deze workshop ga ik vertellen over het gebruik van etherische oliën rondom je zwangerschap en de geboorte van je kindje. Zelf heb ik enorm veel profijt gehad van etherische oliën tijdens mijn zwangerschap, maar ook tijdens mijn bevalling en kraamperiode.

Wat komt er tijdens deze workshop aan bod:

-wat zijn etherische oliën
-welke etherische oliën je moet vermijden rondom je zwangerschap
-hoe gebruik je de etherische oliën
-verlichten van kwaaltjes door het gebruik van etherische olie
-lichamelijke en emotionele ondersteuning door het gebruik van etherische olie
-tips om natuurlijke verzorgingsproducten te maken voor jezelf en je baby zoals (buik)massageolie, badolie, perineum massageolie, olie om de borstvoeding te ondersteunen, verzachtende olie bij een knip en/of scheur,
-het samenstellen van je eigen persoonlijke massageroller met een olie naar keuze

Wat kunnen etherische oliën voor je betekenen rondom je zwangerschap?

FYSIEKE ONDERSTEUNING:
-verlichting van: (ochtend)misselijkheid, maagzuur, opgezwollen benen, rugpijn, constipatie, gasvorming vermoeidheid, hoofdpijn, hoge bloeddruk, kramp in benen, gevoelige borsten, schimmelinfectie, pijnbeleving tijdens de bevalling, etc.
-ook zijn er bepaalde oliën die de weeën kunnen ondersteunen

EMOTIONELE ONDERSTEUNING:
-verlichting van mood-swings, depressie, angst, onzekerheid
-kalmerende olie
-oliën om los te laten

Verder worden er tips gegeven om zo comfortabel mogelijk je kraamtijd te beleven zowel op lichamelijk en emotioneel niveau want er gebeurd enorm veel rondom deze tijd. Je hebt een topprestatie geleverd en hoe heerlijk is het dan om jezelf te verwennen met 100% natuurlijke oliën. Een ontspannen mama is een ontspannen baby.

Kosten:

€22,50
€20,00 voor leden van Yogastudio Infinity

Dit is inclusief: heel veel informatie, tips, rollenflesje met een olie naar keuze, ervaren en ruiken van de oliën, thee, water en iets lekkers en een fijne ontspanning na afloop van de workshop met tips om mindful je bevalling tegemoet te treden!

Donderdag 15 februari – 13:00 – 15:30

HET GEBRUIK VAN ETHERISCHE OLIE BIJ KINDEREN

Tijdens deze workshop gaan we het hebben hoe je op een veilige manier gebruik kunt maken van etherische oliën bij kinderen. Je gebruikt etherische oliën bij kinderen namelijk anders dan bij volwassenen. Iedere olie is zo ontzettend krachtig dat Less echt More is! Bij kinderen gebruik je dan ook minder olie of is de verdunning vele male groter dan bij een volwassene.

Wat komt er tijdens deze workshop aan bod:

❤️het veilig toepassen van etherische olie bij je kind (van baby tot tiener).
❤️hoe zet ik etherische oliën in bij verschillende ‘kwaaltjes’ om het lichaam lichamelijk en emotioneel te ondersteunen zoals buikpijn, krampjes, slecht slapen, nachtmerries,griep, verkoudheid, misselijkheid, diarree,angst, spanning, slechte concentratie, hyperactiviteit, AD(H)D, huilen, overprikkeld, waterwratjes, etc.
❤️maak voor je kind (of laat hem/haar dat zelf doen) een persoonlijke olie in een rollerflesje. Vaak weten kinderen intuïtief al wat goed voor hun is door ze aan de oliën te laten ruiken. Samen kunnen we dan eventueel opzoeken wat de (emotionele) betekenis achter deze olie is. Want oliën werken diep in op lichamelijk en emotioneel niveau.
❤️aan het eind van de workshop mag je samen met je kind nog meedoen met ouder-en-kind yoga van ongeveer een half uurtje. Dit is een extraatje maar is zeker niet verplicht mocht je kind daar geen zin in hebben. Tijdens dit half uurtje doen we wat yogahoudingen, ontspannings- en ademhalingsoefeningen om je kind te leren bij zichzelf te blijven.

Kortom een zeer interessante workshop voor iedereen met kinderen of die met kinderen werkt.
Zelf ben ik moeder van drie en gebruik dagelijks de oliën bij mijn kinderen, ik kan je daarom veel over mijn eigen ervaring met etherische olie vertellen. Verder ben ik (kinder) yogadocente, geef ik babymassage en doe momenteel de opleiding tot holistisch gezins- en kindertherapeut.

Er staat wat te drinken en iets lekkers voor jullie klaar tijdens de workshop!

Kosten:

Leden van Yogastudio Infinity €25,00
Niet leden van Yogastudio Infinity €27,50

Dit is inclusief heel veel informatie, eigen rollerflesje met oliën naar keuze, ruiken, proeven en ervaren van de oliën, ouder-en-kindyoga en wat te drinken met iets lekkers.

Opgeven kan door een mailtje te sturen naar: info@yogastudioinfinity.nl of bel naar Wilhelmina 0629512329

Heel graag tot ziens ☘️

–  Zaterdag 17 februari – 10:00 tot 12:30

Body, mind & spirit in balans met yoga en etherische olie

Breng body, mind & spirit in balans met deze fijne workshop. We zitten al weer bijna 1,5 maand in het nieuwe jaar en misschien blik je wel terug op het afgelopen jaar en denk je aan de mooie maar ook minder mooie kanten die 2017 jou hebben gebracht. Vreugde, blijdschap,angst, verdriet, boosheid en teleurstelling zijn emoties waar ieder van ons weleens mee te maken krijgt. Positieve emoties zoals vreugde en blijdschap ervaren we het liefste elke dag maar ook de minder leuke emoties horen bij het leven en die zorgen er ook voor dat we blijheid en vreugde kunnen ervaren.
De kunst is om met minder fijne emoties om te leren gaan waardoor de scherpe kantjes eraf gaan en jezelf de tijd te gunnen om te verwerken en te helen.
Ieder lichaam is gemaakt om zichzelf te helen. Dit doe je door goed voor jezelf te zorgen zoals gezonde voeding, voldoende rust, positieve gedachten, yoga eventueel icm andere lichaamsbeweging, frisse lucht, plezier maken, humor, doen wat je leuk vindt en het gebruik van 100% pure etherische van doTERRA om je lichaam optimaal te ondersteunen.

Tijdens deze workshop leer je:

-de samenhang tussen fysiek- en emotioneel niveau
-wanneer en hoe gebruik je etherische oliën bij een onbalans van lichaam en geest
-welke oliën je kunt gebruiken bij verschillende emoties
-wat te doen bij stress, onrust, vermoeidheid, verdriet en andere emoties
-hoe je je energieveld schoon kunt maken dmv visualisatie en etherische olie.
– yogahoudingen die nieuwe positieve energie weer kunnen laten stromen
-ontspanningstechnieken

Hoe zit de workshop eruit?

We beginnen de workshop met een geurbeleving. Je kunt uit verschillende oliën eentje kiezen die jou het meeste aanspreekt. Deze olie mag je inhaleren en/of opsmeren. In een speciaal boekje zoeken we de emotionele betekenis van deze olie op.
Daarna is het tijd voor een heerlijke ontspannen yogales waar in wordt gegaan op het laten doorstromen van levensenergie, waardoor eventuele blokkades de kans krijgen om op te lossen.
Na de les gaan we ontspannen d.m.v een geleide meditatie en korte massage. Je ligt in een voor jou comfortabele houding en kunt kiezen uit een hand- of- hoofdmassage.
Na de ontspanning is er een korte pauze waar je even de tijd hebt om bij te komen onder het genote van thee/detoxwater en iets lekkers.
Na de pauze ga je je eigen roller (flesje waar je etherische olie aan toe voegt) maken met de olie die bij jou past en die je eventuele emoties kunnen ondersteunen.

Hier enkele voorbeelden:

GERANIUM: bij gebroken hart, vertrouwen en verdriet

FRANKINCENSE: loslaten van negatieve energie, nervositeit en angst

WILD ORANGE: voor creativiteit, positiviteit

BREATH: bij pijn en rouw

Kosten:

€25,00voor leden van Yogastudio Infinity
€27,50 voor niet-leden

Dit is inclusief yogales, ontspanningstechnieken, tips om bij jezelf te blijven, hoe om te gaan met negatieve emoties en die van andere mensen, ruiken proeven en ervaren van de beste kwaliteit etherische olie, massageroller, thee/detoxwater, iets lekkers en een presentje.

Omdat ik iedereen persoonlijke aandacht wil geven werk ik met kleine groepjes. Het aantal plaatsen is daardoor beperkt dus wees er snel bij als je geïnteresseerd bent!!

Je kunt je opgeven door een mailtje te sturen naar info@yogastudioinfinity.nl of bel naar Wilhelmina 0629512329

Je plekje is gereserveerd bij de helft van de betaling contant of via NL42 RABO 0129750670 t.n.v W.P Arjaans. De andere helft betaal je bij aanvang van de workshop.

Graag tot ziens bij deze mooie workshop!

Zondag 04 maart – 12:30-15:00

A HEALER IN EVERY HOME

Wil je net als ik een meer natuurlijke oplossing hoofdpijn, buikpijn, misselijkheid, diarree, vermoeidheid, slecht slapen, pijnlijke spieren en nog tal van andere kleine en grote ongemakken? En wat kun je doen om (brand)wondjes sneller te laten genezen, wratjes te laten verdwijnen en kalknagels weer gezond te maken?

Ik leer het je allemaal tijdens deze workshop!!
In plaats van toxische  middelen (die je ook gewoon bij de drogist koopt) gebruik je de kracht van de natuur om je lichaam op een natuurlijke manier te ondersteunen.

Wat komt er tijdens deze workshop aan bod?

-wat zijn etherische oliën?
-hoe gebruik je (veilig) etherische oliën?
-de 10 meest gebruikte oliën komen aan bod met hun toepassingen en werkingen
-je mag zelf een rollerflesje samenstellen met een olie naar keuze, die jou kan ondersteunen. Een roller is een flesje die je vult met etherische olie en een basisolie, dit kun je dan op de betreffende lichaamsdelen smeren zoals de voetzolen, borst, reflexpunten. Deze roller mag je uiteraard mee naar huis nemen.
-we eindigen de workshop met een fijne liggende ontspanning

Tussendoor kun je gebruik maken van thee, detox water en iets lekkers. Verder kun je alle oliën op je gemak ruiken en ervaren en stel gerust al je vragen ❤️

KOSTEN: €22,50 pp inclusief gratis e-book met heel veel informatie, oliën uitproberen, roller, thee, detox water, iets lekkers, een fijne ontspanning, optie om de oliën met 25% korting aan te schaffen en een gezellige avond waar je vol inspiratie mee naar huis gaat 🍀

Leden van Yogastudio Infinity krijgen korting op workshops en betalen voor deze workshop slechts €20,00

Je kunt jezelf opgeven door een mailtje te sturen naar: info@yogastudioinfinity.nl of bel naar Wilhelmina 0629512329

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te helpen om lichamelijk en geestelijk in balans te komen! Die doe ik dmv natuurvoedingsadvies, yoga, pilates en etherische oliën die echt 100% natuurlijk zijn!!

PS: mijn adviezen zijn NOOIT een vervanging voor medisch advies! Dus je stopt nooit zomaar met het gebruik van voorgeschreven medicatie. Wel kan er eventueel een combi worden gemaakt om je lichaam op een natuurlijke manier te ondersteunen.

Wil je net als ik een meer natuurlijke oplossing hoofdpijn, buikpijn, misselijkheid, diarree, vermoeidheid, slecht slapen, pijnlijke spieren en nog tal van andere kleine en grote ongemakken? En wat kun je doen om (brand)wondjes sneller te laten genezen, wratjes te laten verdwijnen en kalknagels weer gezond te maken?

Ik leer het je allemaal tijdens deze workshop!!
In plaats van chemische middelen (die je ook gewoon bij de drogist koopt) gebruik je de kracht van de natuur om je lichaam op een natuurlijke manier te ondersteunen.

Wat komt er tijdens deze workshop aan bod?

-wat zijn etherische oliën?
-hoe gebruik je (veilig) etherische oliën?
-de 10 meest gebruikte oliën komen aan bod met hun toepassingen en werkingen
-je mag zelf een rollerflesje samenstellen met een olie naar keuze, die jou kan ondersteunen. Een roller is een flesje die je vult met etherische olie en een basisolie, dit kun je dan op de betreffende lichaamsdelen smeren zoals de voetzolen, borst, reflexpunten. Deze roller mag je uiteraard mee naar huis nemen.
-we eindigen de workshop met een fijne liggende ontspanning

Tussendoor kun je gebruik maken van thee, detox water en iets lekkers. Verder kun je alle oliën op je gemak ruiken en ervaren en stel gerust al je vragen ❤️

KOSTEN: €22,50 pp inclusief gratis e-book met heel veel informatie, oliën uitproberen, roller, thee, detox water, iets lekkers, een fijne ontspanning, optie om de oliën met 25% korting aan te schaffen en een gezellige avond waar je vol inspiratie mee naar huis gaat 🍀

Leden van Yogastudio Infinity krijgen korting op workshops en betalen voor deze workshop slechts €20,00

Je kunt jezelf opgeven door een mailtje te sturen naar: info@yogastudioinfinity.nl of bel naar Wilhelmina 0629512329

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te helpen om lichamelijk en geestelijk in balans te komen! Die doe ik dmv natuurvoedingsadvies, yoga, pilates en etherische oliën die echt 100% natuurlijk zijn!!

PS: mijn adviezen zijn NOOIT een vervanging voor medisch advies! Dus je stopt nooit zomaar met het gebruik van voorgeschreven medicatie. Wel kan er eventueel een combi worden gemaakt om je lichaam op een natuurlijke manier te ondersteunen.

De etherische oliën

De etherische oliën die ik gebruik zijn van het merk doTERRA, wat gift van de aarde betekent. Met deze fijne oliën breng ik een stukje van de natuur in mijn yogastudio. Ik vind het erg belangrijk om te werken met producten die 100% natuurlijk zijn. Op veel producten staat de term 100% natuurlijk maar een product mag dat al claimen als er slechts 3-5% van de bestanddelen natuurlijk zijn, maar de oliën van doTERRA zijn echt 100% natuurlijk, dus alles wat er in het flesje zit is afkomstig van bloemen, planten en bomen zonder nare toevoegingen of onnodige bewerkingen. Ook wordt er geen gebruik gemaakt van pesticiden of andere gifstoffen om de planten te laten groeien. De plant moet zichzelf verdedigen tegen ongewenste omstandigheden (insecten, organismen, weersomstandigheden), hierdoor wordt de plant sterk en krachtig wat weer resultaat heeft op de werking van de oliën. Een ander belangrijk detail is dat iedere plant op een plaats groeit waar hij het beste gedijt, in de volle grond en onder invloed van zonlicht. doTERRA haalt dus overal in de wereld zijn oliën vandaan en de plantage-eigenaren krijgen een eerlijke prijs. Voordat een olie in een flesje terecht komt wordt deze onderworpen aan zeer strenge testmethodes die worden uitgevoerd door onafhankelijke laboratoriums. Doordat alleen het beste van de plant wordt gebruikt hebben de oliën van doTERRA een therapeutische waarde wat men CPTG noemt, dit staat voor Certified, Pure Therapeutic Grade. De oliën van doTERRA hebben de hoogste kwaliteit van alle oliën in de wereld! Als yogadocent vind ik het belangrijk dat ik producten gebruik die puur, eerlijk en veilig zijn, zowel voor mezelf als voor mijn dierbaren om me heen en de mensen waarmee ik werk. Ik heb zelf drie kinderen waar ik dagelijks de oliën bij gebruik, ik werk met mensen waaronder zwangeren, kinderen en baby’s en ik vind het fijn om mensen door middel van de oliën te kunnen ondersteunen zowel op lichamelijk als geestelijk niveau. Door het aanbieden van deze unieke workshops hoop ik meer mensen te inspireren en te laten ervaren hoe heilzaam en krachtig de oliën zijn, want door zelf te ervaren kom je meer te weten over de oliën en hun therapeutische werking dan erover te lezen. Ik nodig je dan ook van harte  uit om te komen ervaren wat yoga en etherische oliën met jou kunnen doen!

Namasté