1) eigen risico en aansprakelijkheid.
1.1 yoga heeft over het algemeen een positieve uitwerking op lichaam en geest, er zijn echter uitzonderingen! De deelnemer dient dan ook bij enige twijfel over zijn/ haar gezondheid zowel geestelijk als lichamelijk een arts en/of specialist te raadplegen alvorens te beginnen met yoga en/of meditatie.
1.2 tijdens de lessen wordt de deelnemer zo goed mogelijk begeleid door een gediplomeerd yogadocente, echter blijft de deelnemer er zelf verantwoordelijk voor dat zijn/haar persoonlijke grenzen niet worden overschreden. Eventuele klachten kunnen kenbaar worden gemaakt op het inschrijfformulier zodat daar zo goed mogelijk rekening mee kan worden gehouden.
1.3 Infinity Healthy Body&Mindis niet verantwoordelijk voor schade en/of verlies van eigendommen, noch voor enige vorm van lichamelijk letsel vóór, tijdens of na een les.

2) Lidmaatschap en betaling.
2.1 De leskaarten kun je aanschaffen via https://infinityhealthybodyandmind.virtuagym.com/webshop/?club=K093dTByaENqMUZWRUZVSUlpZHlaZz09&webshop_in_house=1 en dienen vooraf aan de les te worden betaald. Dit kan per Ideal, PayPal  of contant in de studio.
2.2 Leskaarten hebben een beperkte geldigheidsduur aangegeven op de site. Na het verlopen van de leskaart kan de cursist de lessen inhalen met als voorwaarde dat men een nieuwe leskaart aanschaft. Alle lessen dienen dan in die periode te worden opgemaakt. Bijvoorbeeld je hebt nog twee lessen over maar de geldigheidsduur van je leskaart is verstreken, dan heb je de mogelijkheid om een nieuwe leskaart aan te schaffen met 10 lessen met een geldigheidsduur van 12 weken, dan dien je deze 12 lessen in 12 weken op te maken. 
2.3 De leskaarten zijn persoonlijk en niet overdraagbaar aan anderen
2.4 Gemiste lessen kunnen altijd worden ingehaald binnen de periode van de rittenkaart. Je kiest heel eenvoudig je les naar keuze op momoyoga.

3) Verlengen en opzeggen.
3.1 De deelnemer kan ten alle tijden opzeggen. Er kan echter geen restitutie worden verleend op nog lopende leskaarten.
3.2 Alleen als een deelnemer langdurig ziek is, kunnen de leskaarten in overleg worden stilgezet/verlengd. Dit kan niet om andere redenen zoals een vakantie, kortstondige ziekte zoals een griep, plotseling niet kunnen komen naar de les, etc etc.  Infinity Healthy Body&MInd biedt meerdere lessen in de week zodat de deelnemer de mogelijkheid heeft om gemiste lessen in te halen.

4) Kledingadvies en spullen om ( eventueel) mee te nemen.
4.1 Het dragen van schoeisel in de yogaruimte is niet toegestaan.
4.2 Yoga dient bij voorkeur op blote voeten te worden beoefend. Indien de deelnemer dat niet prettig vindt, zijn een paar comfortabele sokken ook prima.
4.3 Het advies is om comfortabele loszittende kleding te dragen.

5) Eten en drinken.
5.1 Het is niet toegestaan om te eten in de yogaruimte, dit geldt ook voor het kauwen op kauwgom omdat dit in de keel kan schieten tijdens de les.
5.2 Drinken mag de deelnemer zelf meenemen. Denk aan water, (kruiden)thee, verse sappen of kokoswater in een goed afsluitbare fles/bidon. Het liefste geen frisdranken met prik omdat dit voor een opgeblazen gevoel kan zorgen wat niet bevorderlijk is voor de oefeningen.

6) Feest en vakantiedagen en annulering van lessen.
6.1 Op feestdagen worden er geen lessen gegeven, tenzij anders wordt aangegeven
6.2 Tijdens de schoolvakanties ( in regio zuid) is Infinity Healthy Body&Mind over het algemeen gewoon geopend tenzij anders wordt aangegeven er kan echter wel een aangepast rooster zijn. Dit zal tijdig worden aangegeven. Leskaarten worden alleen verlengd als Infinity Healthy Body&Mind gesloten is. Lessen kunnen eventueel wel ingehaald worden bij aankoop van een nieuwe leskaart. 
6.3 Tijdens een langere sluiting van Infinity Healthy Body&Mind ( een week of langer) vanwege ziekte of onvoorzienbare omstandigheden, zal de geldigheidsduur van de leskaarten worden verlengd met het aantal weken dat er geen les kan worden gegeven of indien mogelijk zal de les door een andere docent worden waargenomen.

7) Mobiele telefoons en aanvang van de les.
7.1 bij het begin van de les dient de deelnemer zijn/haar mobiele telefoon op stil te zetten of het liefste helemaal uit. Dit om zo goed mogelijk van de les te genieten en om andere deelnemers niet te storen
7.2 Als de les begint wordt de deur van de yogaruimte gesloten. Gelieve tijdig aanwezig te zijn zodat de les zo min mogelijk wordt onderbroken.

8) Lestijden.
8.1 Yogastudio Infinity heeft het recht om lestijden te veranderen mocht dat nodig zijn.

9) Wijzigen prijzen
9,1 Infinity Healthy Body&Mind mag ten alle tijden haar prijzen aanpassen, doch streef ik ernaar om de prijs zo laag mogelijk te houden en de kwaliteit hoog.

10) Privacy/AVG
10,1 Alles wat wordt besproken, zowel aan mij persoonlijk, in de mail of  in de groep blijft privé en zal onder geen enkele reden worden besproken buiten de muren van Infinity Healthy Body&Mind. Ook alle informatie bij inschrijvingen, massage intake en momoyoga zullen discreet worden bewaard (wachtwoorden)  zodat het niet wordt blootgesteld aan derden.
10,2) Bij inschrijving via virtuagym geef je tevens toestemming om op de mailinglijst te komen van Infinity Healthy Body&Mind. We gebruiken dit mailadres alleen voor onze eigen administratie en deze wordt nooit doorgespeeld aan anderen. Tevens ontvang je, hooguit 1x per maand, een nieuwsbrief met informatie over Infinity Healthy Body&Mind. Mocht je deze mailtjes niet meer willen ontvangen dan kun je je hiervoor heel eenvoudig weer uitschrijven.