WAT IS EEN AROMATOUCH MASSAGE?

Aromatouch is een massagetechniek ontwikkeld door Dr. David K. Hill uit Amerika. Hij combineert reguliere geneeskunde met complementaire geneeskunde en gebruikt de etherische oliën van doTERRA voor therapeutische toepassingen. De oliën van doTERRA zijn 100% puur en worden zorgvuldig gewonnen uit o.a bloemen, vruchten, planten en bomen. De oliën bevatten geen kunstmatige toevoegingen, pesticiden of andere belastende stoffen die de kwaliteit van de olie sterk kunnen verminderen. Verder voldoen de oliën van doTERRA aan de hoogste kwaliteit en zuiverheid en zijn ze gecertificeerd met het CPTG keurmerk (Certified, Pure, Therapeutic, Grade), zodat de oliën niet alleen lekker en zuiver ruiken maar ook daadwerkelijk een therapeutisch werking hebben op lichaam en geest. 

Tijdens een Aromatouch massage wordt er gebruikt gemaakt van acht verschillende etherische oliën die worden aangebracht in een vaste volgorde. Er wordt vervolgens gewerkt langs de energiebanen en viscerale contactpunten (orgaanpunten) van het hoofd, rug en de voeten. Het doel van deze massage is om het zenuwstelsel weer in evenwicht te brengen. Aromatouch is een zachte manier van masseren en heeft een diep ontspannend effect. Niet het stevig masseren, zoals bij een sportmassage, maar de etherische oliën doen het werk.

WAT KAN DE AROMATOUCH MASSAGE VOOR JE DOEN?

De massage bevat vier stappen:

Stap 1: stressvermindering
Stap 2: versterken van het immuunsysteem
Stap 3: ontstekingen verminderen
Stap 4: goede balans creëren tussen weefsels en organen via het zenuwstelsel (homeostase).

Bij iedere stap wordt er gebruikt gemaakt van twee etherische oliën die speciaal op elkaar zijn afgestemd. De  aromatische geuren die vrijkomen tijdens de massage hebben bewust en onbewust en zeer gunstig effect op lichaam en geest.

VOOR WIE IS DE AROMATOUCH MASSAGE GESCHIKT? 

Omdat de Aromatouch een zeer ontspannende en zachte massage is is deze geschikt voor eenieder die zijn lichaam en geest in balans wil brengen. Deze massage is ook zeer geschikt voor zwangeren en (hooggevoelige) kinderen. (ik masseer alleen vrouwen en kinderen). Er is een speciale massagetafel voor zwangeren aanwezig. 

WELKE ETHERISCHE OLIËN WORDEN ER GEBRUIKT TIJDENS DE MASSAGE? 

  • doTERRA Balance:  deze olie creëert een gevoel van kalmte en brengt je in contact met je eigen lichaam
  • Lavender: kalmeert, verzacht en bevordert de ontspanning
  • Melaleuca: ook wel bekend als tea tree en heeft een reinigend effect
  • doTERRA On Guard: heeft wederom een reinigend effect en ondersteund het immuunsysteem
  • AromaTouch: een mix van verschillende oliën die ontspannend werken op lichaam en geest en heeft een verzachtende werking op de huid
  • Deep Blue: geeft een tintelend en verwarmend gevoel op de huid en kan heilzaam zijn bij spierklachten
  • Peppermint: heeft een verfrissend effect en geeft energie
  • Wild Orange: deze olie is koudgeperst van de schil en laat een energie gevende citrusgeur. Revitaliseert en geeft energie

WELKE DELEN VAN HET LICHAAM WORDEN TIJDENS DE AROMATOUCH GEMASSEERD?

Tijdens de AromaTouch worden de rug, kruin, voeten en handen gemasseerd. 

TARIEF:

  • AromaTouch 75 minuten: €75,00  Klik HIER