EASY VINYASA FLOW

Dit is een dynamische yogastijl met vloeiende bewegingen (flow) op het ritme van je adem. Easy Vinyasa flow is net zoals poweryoga ontstaan vanuit de Ashtanga yoga waarbij een vaste serie yogahoudingen elkaar opvolgen. Bij Easy Vinyasa flow en poweryoga wordt er geen vaste volgorde aangehouden dus kan iedere les er weer anders uitzien. Het is wel zo er veel yogahoudingen herhaalt worden zodat je ze beter leert kennen.

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN POWERYOGA EN EASY VINYASA FLOW?

Easy vinyasa is een mildere vorm van poweryoga waarin iedere les in teken staat van een bepaald thema zoals:

 • versterk je core
 • detox je lichaam
 • heupopeners
 • BBB (buik, billen, benen)
 • Feel good flow

Ondanks dat ook poweryoga voor (bijna) iedereen is weggelegd, kan deze vorm iets toegankelijker zijn omdat er meer wordt gewerkt met opties zodat je het voor jezelf milder of juist pittiger kan maken.

VOORDELEN EASY VINYASA FLOW:

 • Het maakt je sterker! en helpt je spiermassa op te bouwen en je vetpercentage te verminderen mocht dat nodig zijn. Alle spiergroepen komen aan bod zodat je bezig bent met een full body warkout. Ook verminder je de kans op spierklachten omdat je spieren beter worden doorbloed.
 • Het maakt je flexibeler! doordat je spieren worden verlengt
 • Je verdiept je adem! een juiste ademhaling zorgt voor een kalmere mind en brengt je zenuwstelsel tot rust. Verder is een verkeerde ademhaling vaak een oorzaak van spierspanning en blokkades in het lichaam
 • Je reinigt je lichaam! doordat je beweegt, je bloedsomloop op gang komt en je kunt gaan zweten, zul je afvalstoffen beter kwijt kunnen raken. Soms zijn er lessen waarin we het lichaam nog meer gaan stimuleren om te detoxen, meestal vinden deze lessen in de lente en herfst plaats omdat dat de beste tijd is voor het lichaam om te ontgiften.
 • Je ervaart meer rust en ontspanning! de combi van vloeiende yogabewegingen in combinatie met de adem zorgt ervoor dat je even niet denkt aan het leven van alledag wat je in een staat van meditatie kan brengen. Hierdoor krijg je meer energie en voel je je lekkerder in je vel!
 • Je kiest sneller voor een gezondere levenswijze! door het beoefenen van yoga (alle stijlen) word je je meer bewust van je lichaam en ga je beter aanvoelen wat goed voor je is, hierdoor ben je eerder geneigd om gezondere keuzes te maken.

Lestijden

Dinsdagochtend:   09:10 – 10:10 (ashtanga)

Woensdagochtend: 09:15 – 10:15 (easy flow)

Donderdagavond:  20:10 – 21:10 (easy flow)

TARIEVEN:

proefles:                                €7,50
losse les:                              €12,50
Proefabonnement:            €30,00 (maand onbeperkt yoga en pilates)
Maand onbeperkt:             €64,00 (geldig voor yoga en pilates)
10 lessen 3 mnd geldig     €90,00 ( geldig voor yoga en pilates)
10 lessen 6 mnd geldig   €110,00 ( geldig voor yoga en pilates)

 

Aanmelden kan via onderstaande link:

 

https://infinityhealthybodyandmind.virtuagym.com/webshop/?club=K093dTByaENqMUZWRUZVSUlpZHlaZz09&webshop_in_house=1