FAMILIE YOGA

OUDER-KIND YOGA

Ouder-Kind yoga is een speelse manier om ouder(s) en kind(eren) te leren voelen en ervaren waar aandacht nodig is. Je beoefent op een speelse manier verschillende yogahoudingen met je kind wat je ook wel helend spelen kunt noemen en vooral een hele goede manier om jezelf en je kind(eren) bewust te maken van eigen lichaam en geest. Deze lessen hebben vooral als doel om het bewustzijn te vergroten in de dynamiek tussen ouder en kind, heling en meer rust daarin te brengen. 

Als holistisch gezins en kindertherapeut en (kinder) yogadocente geef ik deze lessen op holistische basis wat inhoud dat er wordt gekeken naar de connectie tussen lichaam en geest maar wel op een luchtige manier.

WAT KOMT ER TIJDENS DE LES AAN BOD?

– het beoefen van yogahoudingen op een speelse manier
-bewust ademen. De ademhaling weerspiegelt je gevoel. Bij angst en boosheid adem je anders dan dat je ontspannen bent en blij bent. Tijdens deze lessen leer ik ouder-en-kind ontspannende ademhalingstechnieken.
– mindfulness oefeningen die behapbaar zijn voor kinderen
– plezier maken 
– maar er is ook ruimte voor rust en ontspanning, dit is heel belangrijk omdat ik weet uit ervaring hoe hectisch het gezinsleven soms kan zijn. 

 Na de les is er ruimte om vragen te stellen of dingen te bespreken die jullie als gezin kunnen helpen beter de balans te vinden. 

LESTIJDEN:
Enkel nog te boeken als privéles in de studio of op locatie