LESTIJDEN

WEKELIJKS WORDEN ER DIVERSEN LESSEN IN DE STUDIO EN/OF LIVE VIA ZOOM AANGEBODEN. KUN JE ER OP DAT MOMENT NIET BIJ ZIJN DAN HEB JE DE MOGELIJKHEID OM DE OPNAME TE ONTVANGEN ZODAT JE WAAR EN WANNEER JIJ DAT WILT YOGA EN PILATES KAN BEOEFENEN.

 

VOOR MEER INFORMATIE OVER DE LESSEN  KUN JE OOK EVEN EEN KIJKJE NEMEN OP ONZE FACEBOOKPAGINA , BELLEN OF MAILEN IS UITERAARD OOK EEN OPTIE! 

 

 ROOSTER

MAANDAG
Zwangerschapsyoga                      19:00 – 20:00
Easy hatha yoga                             20:15 – 21:15

DINSDAG
Hatha yoga                                     19:00 – 20:00
Perfect pilates                               20:15 – 21:15

WOENSDAG
Yoga flow                                        09:00 – 10:00
Yin yoga                                          10:15 – 11:15
 

DONDERDAG:
Yin yoga                                        19:00 – 20:00
Pilates voor zwangeren             20:15 – 21:15

 ER WORDEN REGELMATIG SPECIALE THEMALESSEN GEGEVEN, DEZE WORDEN AANGEKONDIGD OP ONZE FBPAGINA 

VIDEOLESSEN BIBLIOTHEEK IN ONZE EIGEN APP

Kun je door omstandigheden zoals verkoudheidsklachten niet naar de studio komen of wil je extra lessen thuis volgen dan heb je de mogelijkheid om mijn lessen naar jouw huiskamer te brengen. Ook ideaal voor als je op vakantie bent! Op deze manier blijf je toch gemotiveerd om te blijven werken aan jouw lichamelijke en geestelijke gezondheid.  In onze app vind je namelijk verschillende yoga en pilates lessen die door ons worden opgenomen. Iedere week worden er nieuwe lessen aan toegevoegd. Heb je een (proef) abonnement dan kun je gratis gebruik maken van alle lessen in de video bibliotheek. Heb je geen abonnement dan zijn enkele lessen gratis te bekijken.