Nieuwe Maan Yoga Workshop

Nieuwe Maan Yoga Workshop is dé workshop om aan de slag te gaan met jouw verlangens.

De tijd rond nieuwe maan is dé tijd om stil te staan bij wat je wenst en wat je doelen zijn. Dit kunnen kleine doelen/wensen of verlangens zijn maar ook grotere. Vaak worden we geremd om groots te dromen. We gaan tijdens deze workshop dan ook focussen op wat WEL WILLEN en niet op wat we niet willen.

Misschien wens je een andere baan, meer rust in je hoofd, meer vrije tijd, meer geld, een fijne relatie, een gezonder lichaam, meer conditie, een fitter lichaam, een andere auto, een ander huis, een fijnere omgeving, meer vertrouwen, etc. het kan van alles zijn!

De nieuwe maan herinnert je er iedere maand weer aan om je dromen en doelen helder te krijgen. Tijdens deze workshop ga ik je precies uitleggen hoe je dat doet zodat je dit voortaan iedere maand zelf kunt doen.

Wat we gaan doen:

 • We starten de workshop met een meditatie om je dromen/doelen helder te krijgen. Hierbij maak ik gebruik van aromatherapie om hier meer helderheid in te scheppen voor jezelf.
 • Na de meditatie krijg je tijd om je wensen/doelen op te schrijven, te tekenen of op een andere manier op papier te zetten. Er is tekenmateriaal aanwezig om even lekker creatief bezig te zijn.
 • Daarna gaan we een heerlijke yin yogales beoefenen waarbij je aan de slag gaat met eventuele blokkades.
 • We sluiten af met een heerlijke eindontspanning

Deze keer staat de nieuwe maan in het dierenriemteken ‘schorpioen’ met als thema’s:

 1. Geniet van het leven zonder je schuldig te voelen. Het tweede chakra heeft met genieten, plezier en creativiteit te maken. We doen daarom oa yogahoudingen voor het tweede chakra
 2. Zorg voor innerlijke vrede door je blinde vlekken en mindere leuke kanten van jezelf te accepteren en daar op een liefdevolle manier naar leren kijken. Hoe meer je deze kant accepteert hoe minder invloed deze op je heeft en deze jouw dromen in de weg staan.
 3. Verbind je met je ademhaling. Daar wordt tijdens de les volop aandacht aan besteed.
 4. Laat emotionele bagage los

WANNEER: zaterdag 17 oktober van 14:00 – 16:00

Tickets zijn verkrijgbaar via onderstaande link

Tijdens de workshop hanteren we de richtlijnen van het RIVM:

 • Yogamatten liggen op ten minste 1,5 meter afstand van elkaar, dus dat betekent minder mensen in de yogaruimte.
 • Geef elkaar de ruimte bij het betreden en weer verlaten van de yogaruimte
 • Neem het liefste je eigen spullen mee zoals een yogamat, kussen, deken, etc. Deze materialen kun je ook lenen bij de studio maar leg er dan je eigen handdoek overheen en ontsmet je yogamat na afloop met het daarvoor bestemde ontsmettingsmiddel
 • Heb je er behoefte aan dan kun je je handen ontsmetten en daarna eventueel je handen insmeren met een handcreme om uitdroging te voorkomen. Deze zijn aanwezig in de studio.
 • Als yogadocente mag ik tijdens de les bij je in de buurt komen om te begeleiden en om etherische olie aan te brengen. Wens je liever toch afstand te bewaren dan is dit uiteraard geen probleem en zal ik dat respecteren.
 • Blijf thuis bij corona gerelateerde klachten! Kun je door klachten of een andere reden niet naar de workshop komen dan kun je daarvoor in de plaats een volgende workshop (zelfde prijsklasse) meedoen of 2 reguliere lessen yoga en/of pilates. Meld dit dan het liefste ruim van tevoren zodat jouw plekje weer door iemand anders bezet kan worden. Restitutie wordt NIET verleend.