WILHELMINA ARJAANS

Mijn naam is Wilhelmina Arjaans en ben geboren op 19 september 1979. Samen met mijn partner heb ik 3 prachtige kinderen, 2 meisjes ( juni 2008 en maart 2013) en een jongetje ( maart 2015). Pas tijdens mijn eerste zwangerschap ben ik in aanraking gekomen met yoga d.m.v zwangerschapsyoga.

Na mijn bevalling wilde ik Hatha-yoga gaan doen, maar ik was me er toen nog niet bewust van wat yoga voor mij kon betekenen. Ik had het te druk met m’n kersverse baby en mijn werk dus was het er niet van gekomen. In 2010 overleed mijn vader en op dat moment dacht ik weer aan yoga. Ik heb me toen aangemeld voor een yogales voor 1x in de week, maar al gauw kwam ik tot de ontdekking dat ik er meer van wilde weten. In april 2011 heb ik dan ook de stap gezet om met de yoga basisopleiding bij de Blikopener in Tilburg olv Hans ‘t Hart te beginnen. In eerste instantie deed ik dit voor mezelf en niet zozeer om les te gaan geven, maar ik wist al heel snel dat ik hier mee verder wilde. Begin 2012 ben ik dan ook gestart met de vierjarige Hatha/Raja docentenopleiding die ik in december 2015 succesvol heb afgerond.

Toen ik met de opleiding begon dacht ik na 4 jaar klaar te zijn maar kwam toen tot de ontdekking dat yoga een eeuwig durend leerproces is. Als moeder van 3 kinderen was voor mij de volgende stap om de opleiding kinderyoga te volgen bij Pureyoga in Breda olv Rineke Vierhoven, die ik in juli 2015 succesvol heb afgerond. Omdat ik mijzelf wil blijven ontwikkelen volg ik regelmatig yogaworkshops, bijscholingen en nieuwe opleidingen. Yoga heeft mij zoveel goede dingen gebracht dat ik een enorme passie voel om dit nu uit dragen aan andere mensen.

Yoga Studio Infinity is aangesloten bij de VYN, Vereniging Yogadocenten Nederland