POWER YOGA

Vaak wordt gedacht dat yoga zweverig is en dat men alleen maar bezig is met mediteren, chanten of in hele ingewikkelde houdingen zit. De Power Yoga die ik geef zijn down to earth en hebben meer weg van een workout, met het verschil dat er wel aandacht wordt besteed aan de ademhaling en het ontspannen van je lichaam en geest.

Wat is Power Yoga:

Power Yoga is een krachtige en dynamische vorm van yoga. Bij power Yoga worden de yogahoudingen/asana’s direct na elkaar uitgevoerd, je vloeit als het ware van de ene naar de andere houding met behulp van je ademhaling. Power Yoga is afgeleid van de Asthanga Yoga waar er telkens dezelfde serie yogahoudingen in dezelfde volgorde worden gedaan. Bij Power Yoga daarentegen staat de volgorde niet vast en kan dus iedere les anders zijn. Het beoefenen van Power Yoga heeft verschillende voordelen zoals: opbouw van kracht in je spieren, het trainen van je uithoudingsvermogen, je flexibiliteit en balans nemen toe, je krijgt meer energie, je kan slanker worden, je houding verbetert en je lichaam kan na afloop gezond en ontspannen aanvoelen. Alhoewel deze vorm van yoga wat weg heeft van een workout wordt er in het laatste deel van de les wel aandacht besteed aan het ontspannen en loslaten van het lichaam door middel van een eindontspanning. De eindontspanning/savasana is een belangrijk onderdeel, zo niet één van de belangrijkste onderdelen tijdens de yogales. Het doel van Savasana is om het lichaam en de geest volledig te ontspannen om het zo de kans te geven zich te herstellen van de fysieke oefeningen.

Voor wie is Power Yoga geschikt?

Power Yoga is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een fysieke training in combinatie met geestelijke ontspanning. In tegenstelling wat vaak gedacht wordt hoef je voor yoga niet lenig te zijn om ermee te beginnen, je wordt er vaak wel leniger van. Heb je blessures en/of andere lichamelijke klachten raadpleeg dan eerst je arts en/of therapeut of kies voor de mildere Hatha yogavariant.

 

LESTIJDEN: 

Dinsdag:        09:15-10:15
Donderdag:  20:15-21:15

TARIEVEN:

proefles         €7,50
10 lessen      €90,00   (3 maanden geldig)
10 lessen     €110,00  (6 maanden geldig)
Per maand   €64,00  (één maand onbeperkt yoga/ pilates)
ACTIE!!  VOOR NIEUWE LEDEN: 1 MAAND ONBEPERKT YOGA/PILATES VOOR €30,00

Klik op de link om je in te schrijven voor de les(sen)
https://www.momoyoga.nl/yogastudioinfinity