Privé les

Bij Infinity Healthy Body & Mind kun je nu ook terecht voor privé les helemaal afgestemd op jouw persoonlijke situatie.
Vooral nu in deze roerige tijden kan privéles heilzaam zijn voor lichaam en geest. Je kunt op een veilige manier aan de slag om jouw lichamelijke, mentale en geestelijke gezondheid te verbeteren in een ontspannen omgeving. Ook bij jou thuis is een optie – buiten Kaatsheuvel wordt er €0,19 per km reiskosten berekent 

Voor wie is privé les geschikt?

  • Bij een bepaalde klacht en/of blessure die wat extra aandacht nodig heeft. Na goedkeuring van je behandelend arts en/of fysiotherapeut gaan we een les of meerdere op maat voor je maken waarin je traint binnen je eigen grenzen.
  • Je hebt last van een of meerdere blokkades op lichamelijk en/of psychisch vlak waaraan je wilt gaan werken. Yoga kan dan icm holistische therapievormen worden ingezet. Er zijn verschillende tools die je daarbij kunnen helpen. Een intake gesprek maakt duidelijk met welke tool gestart kan worden.
  • Je wilt gaan werken aan je mentale en/of fysieke gezondheid met een op maat gemaakt programma. Denk bijvoorbeeld aan het behalen van je streef gewicht, meer energie, meer levensvreugde, ontwikkelen van meer zelfliefde, etc 
  • Je wilt heel graag yoga en/of pilates doen maar liever niet in een groep.
  • Je wilt lessen wanneer het jou uitkomt en niet aan een lesrooster vastzitten.
  • Je wilt heel graag weer sportief aan de slag maar kunt helaas nog niet terecht bij de sportclub. Poweryoga en pilates zijn bijvoorbeeld super goed voor je conditie, kracht en uithoudingsvermogen.
  • Je wilt eerst graag de technieken van yoga en pilates goed onder de knie hebben alvorens je mee gaat doen aan een (online) groepsles.  

Ook voor zwangeren kan privéles fijn zijn. Wil jij je optimaal voorbereiden op je bevalling of zo fit mogelijk blijven tijdens je zwangerschap dan kan privéles uitkomst bieden als je dit liever niet online doet. 
Ook hier zijn er verschillende mogelijkheden afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

– Je kunt bijvoorbeeld eenmalig een privéles boeken zodat je kennismaakt met de studio en de docent alvorens je online mee gaat doen. De meeste mensen vinden het namelijk fijner om online les te krijgen van iemand die ze al eens in het echt gezien hebben.

– of je boekt 3 lessen waarvan bijvoorbeeld eentje met je partner/moeder/vriendin zodat hij of zij zich ook goed kan voorbereiden op jullie bevalling.  

 Na je zwangerschap bieden we privé babymassage aan of de cursus ‘Fit en in balans met je baby’ een combi van babymassage en postnatale les om lichamelijke en geestelijk weer terug in balans te komen.

 Ook nu zijn er nog volop mogelijkheden om te werken aan jouw lichamelijke en geestelijke gezondheid waarbij je ook je immuunsysteem een boost geeft, want als lichaam en geest in balans zijn heb je aanzienlijk minder kans om ziek te worden.  Wij helpen jou daar graag bij! 

PRIJZEN 2021
klik op de prijzen voor meer info en aankoop

Privéles op holistische basis

les 60 minuten                  €50,00  
les 90 minuten                  €75,00

 Voordeelkaarten

5 lessen á 60 minuten    €240,00
5 lessen á 90 minuten    €360,00

 Zwangerschapsyoga en/of pilates 

1 les van 90 minuten            €75,00 
3 lessen van 90 minuten    €215,00

Babymassage

1 privéles van 60 minuten bij je thuis of in de studio €60,00  

2 privélessen van 60 minuten bij je thuis of in de studio €110,00  

Fit en in balans met je baby privé

2 lessen á 120 minuten €225,00

Bij babymassage en de cursus fit en in balans met je baby ontvang je een handleiding babymassage en een flesje massageolie

ACTIE!! Bij de privé zwangerschapslessen, babylessen en postnatale lessen ontvang je een tegoedbon van €10,00 op een zwangerschapsmassage of ontspanningsmassage na je bevalling