SHAPE YOUR BODY WORKOUT

Deze geheel nieuwe les staat in teken om jouw lichaam te shapen en je vetverbranding te stimuleren zodat je strakker in je vel komt. 

WAT IS DE SHAPE YOUR BODY WORKOUT?

Deze les is een combinatie van een dynamische yogaflow, oefeningen uit de Pilates en trainen met kleine gewichtjes. De gewichten zijn niet zwaarder dan 2 kilo en hebben als doel om je spieren lang en slank te maken, dus geen zware krachttraining om grote spieren te kweken, wel om strakker in je vel te komen.

De les wordt gegeven op muziek en de laatste 10 minuten word je beloond met een heerlijke ontspanning om lichaam en geest helemaal in balans te brengen. 

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN DEZE LES?

 • JE VETVERBRANDING GAAT OMHOOG
 • JE VERBRAND VEEL CALORIEËN 
 • JE KUNT AFVALLEN MOCHT DAT NODIG ZIJN, VOORAL ICM EEN GEZOND VOEDINGSPATROON
 • JE VERBETERT JE CONDITIE
 • JE VERLIEST VEEL AFVALSTOFFEN
 • JE WORDT SOEPELER, FLEXIBELER EN LENIGER
 • JE KRIJGT EEN BETERE HOUDING
 • JE KUNT JE HOOFD EVEN HELEMAAL LEEG MAKEN
 • JE SPIEREN WORDEN STERKER
 • JE LICHAAM WORDT STRAKKER
 • JE WERKT AAN EEN ONTSPANNEN LICHAAM EN GEEST 
 • JE VOELT JE LEKKERDER IN JE VEL DOOR DE GELUKSHORMONEN DIE VRIJKOMEN BIJ DEZE WORKOUT 

 

VOOR WIE IS DEZE LES GESCHIKT?

Deze les is geschikt voor jou als;  je je lichaam doeltreffend wilt shapen, je vetverbranding omhoog wilt brengen, strakker in je vel wilt komen, je conditie op wilt bouwen, plezier wilt beleven, een soepel lichaam wilt  en meer rust wilt in je hoofd.

 Deze les is perfect om te combineren met al mijn andere lessen om lichaam en geest te ondersteunen om zo gezond mogelijk te zijn/worden. 

 

VOOR WIE IS DEZE LES NIET GESCHIKT?

Tijdens deze les worden er opties aangereikt om het zwaarder of lichter te maken voor jezelf, toch kun je deze les beter even overslaan als je zwanger bent of herstellende bent van een blessure of langdurige ziekte (vraag in dat geval altijd advies aan je behandelend arts en luister goed naar je lichaam!)  

HULP BIJ HET AFVALLEN?

Wil je naast deze les extra hulp om van je overtollige kilo’s af te komen of je gezondheid verbeteren?

Ik werk met mooie producten die jou helpen om jouw doel te bereiken:

 • complete mix proteïne poeder, in de smaken vanille en chocolade. Hier kun je alle kanten mee op en het helpt om jou lang een verzadigd gevoel te geven. Enkele suggesties om met de mix te maken: smoothies, after workout shakes, healthy muffins, bananenbrood, healthy pannenkoeken en wafels en het geeft je yoghurt een lekker smaakje en voegt tevens extra gezonde bouwstenen toe aan je maaltijd. 
 • Bessencapsules, een krachtige antioxidant die je lichaam kan ondersteunen om je stofwisseling omhoog te brengen, de conditie van huid, haar en nagels te verbeteren, kan een positief effect hebben bij een zwaar en vermoeid gevoel in de benen,  bijvoorbeeld bij spataderen.
 • Groenten-en fruitcapsules, de naam zegt het eigenlijk al. Deze capsules bevatten zo’n 20 verschillende soorten groenten en fruit van de beste kwaliteit en zonder gifstoffen. De groenten en fruit zijn op volle rijpheid geoogst en gelijk gedroogd zodat optimaal voedingsstoffen worden bewaard. De groenten en fruit in de supermarkt zijn al heel veel voedingswaardes kwijt. Doordat ook de natuurlijke fruitsuikers eruit zijn gehaald zijn deze capsules ook geschikt als je een koolhydraatarm dieet volgt. Deze capsules zijn de beste keus na verse biologische groenten en fruit en ze kunnen bijdragen aan het bereiken van een gezond gewicht omdat je lichaam tekorten aanvult. 
 • Fatburning booster, wil je een kickstart met je dieet of nog even snel van je laatste kilo’s af, dan is de booster een mooi hulpmiddel om je doel te bereiken. De booster is een klein zakje met poeder wat je 3 maal daags voor de maaltijd inneemt. Deze zorgt ervoor dat je sneller verzadigd bent en door toevoeging van groene-thee extract gaat je vetverbranding omhoog. 
 • Lift natural energy drink, eindelijk een energiedrank op de markt die 100% natuurlijk is! Deze energiedrank geeft lichaam en geest een boost. Aan de ene kant krijg je meer energie en aan de andere kant kalmeert het je geest. De cafeïne in de Lift komt van de yerba mate plant en verder is deze drank verrijkt met verschillende b-vitamines die een bewezen gunstig effect hebben op hoe fit en energiek je je voelt. De Lift is ideaal om voor en tijdens je workout te drinken. 
 • Omegablend, een mix van verschillende essentiële vetzuren die een bewezen effect hebben op de gezondheid van je hart,-en bloedvaten, hersenen en ogen. 
  We zijn de laatste jaren bang gemaakt voor vet maar juist door extra gezonde vetzuren tot je te nemen kun je je lichaam helpen bij het afvallen. Meer gezonde vetten en minder bewerkte producten met veel suiker helpt je om een gezond gewicht te behalen. Helaas eten veel mensen niet de juiste vetten, vooral omega 3 komt ons lichaam meestal te kort. Deze blend voorziet je lichaam in de juiste hoeveelheid en in de juiste combinatie van gezonde vetzuren. Ook zeer geschikt voor kinderen en zwangere vrouwen.

Bij de producten ontvang je gratis een 90 dagen shape your body e-book en je krijgt toegang tot een besloten facebookgroep waar je vele recepten kunt vinden en je nog meer inspiratie kunt opdoen om gezond te leven, en uiteraard kun je ook altijd bij mij terecht voor al je vragen. 

 

Kijk voor meer informatie bij het menu “healthy lifestyle”  

LESTIJDEN:
dinsdag:   20:10 – 21:10
zondag:    09:30 – 10:30 

Klik op deze LINK om je (proef) lessen aan te kopen en ga vervolgens naar ROOSTER om je lessen te boeken.