Wil jij je gezondheid verbeteren, je weer fit en lekker in je vel voelen? De juiste voeding is dé basis voor een gezond lichaam.

Maar wat is nu eigenlijk gezonde voeding? Je hoort tegenwoordig over zoveel verschillende eetmethodes dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Met natuurvoeding gaan we terug naar de basis, dus geen tijdelijk dieet of een hype maar eten zoals de natuur het bedoeld heeft; Vers, Puur, Eerlijk en zo veel mogelijk Biologisch. Voeding die boordevol met goede stoffen zitten die ons lichaam daadwerkelijk voeden in plaats van alleen maar te vullen.

Met de principes van natuurvoeding worden er geen voedingsmiddelen uitgesloten tenzij je daar uiteraard een reden voor hebt zoals bij een allergie of overtuiging. In principe mag je alles eten als je je maar afvraagt; Is het Puur, Vers en Eerlijk? Uiteraard is er ook ruimte voor zo nu en dan wat minder gezond want je wilt misschien nog wel graag eens uit eten, een stuk taart op een verjaardag of een lekkere cocktail op je vakantie. Bij natuurvoeding hanteren we dan ook de 80-20 regel; 80% van wat je eet dient Vers, Puur en Eerlijk te zijn en de overige 20% mag je besteden aan bijvoorbeeld uitstapjes, etentjes, verjaardagen, borrelmomenten, etc. Zo werk jij aan een optimale gezondheid en kan je toch nog volop genieten van het leven.

Door de principes van natuurvoeding toe te passen kun je de volgende resultaten bereiken; je krijgt meer energie, je zit lekkerder in je vel, je voelt je niet meer opgeblazen, je verliest overtollige kilo’s, je huid, haar en nagels worden sterker en je hebt meer zin om dingen te ondernemen die goed zijn voor je lichaam. Je komt in een positieve vicieuze cirkel terecht.

Natuurvoeding kan ik inzetten voor vele hulpvragen waaronder; gezond eten tijdens de zwangerschap, natuurvoeding en kinderen, je lichaam reinigen en ontgiften, de juiste balans op je bord vinden, op een gezonde manier afvallen of gewoon tools hoe je in het dagelijkse leven zo gezond mogelijk kan eten.

Natuurvoedingsadvies BASIC 60-75 minuten

Natuurvoedingsadvies UITGEBREID 90-120 min

Natuurvoedingsadvies VERVOLG consult

Klik vervolgens op AFSPRAKENROOSTER om je natuurvoedingsadvies in te plannen of stuur een mailtje naar info@yogastudioinfinity.nl