Workshop ‘Emoties in balans met yoga en aromatherapie

Tijdens deze workshop krijg je meer inzicht over je eigen emoties en hoe je deze in balans kunt brengen en houden.

Yoga en aromatherapie hebben een zeer heilzame werking op je lichaam en geest. Zo hebben geuren een grote invloed op je gedachten, emoties en gedrag. En wist je dat een geur de snelste weg is naar een herinnering?
Yoga werkt tevens diep in op het in balans brengen van lichaam en geest. Als je langer yoga beoefent leer je de signalen van je lichaam kennen die je precies vertellen wat goed of slecht voor je is. Door daar naar te luisteren zorg je ervoor dat je lichamelijk, emotioneel en psychisch in balans komt en blijft waardoor ziekten en disbalansen in je lichaam zo veel mogelijk worden voorkomen.

Deze dag gaan we deze twee heilzame technieken, yoga en aromatherapie, combineren als kick-start naar een gezond en gelukkig leven waarin bepaalde emoties er mogen zijn maar niet meer je leven beheersen.
Tijdens de yogales maak je kennis met verschillende etherische oliën van de meest zuivere kwaliteit, want alleen oliën van de beste kwaliteit hebben een therapeutische werking en kunnen ondersteunend zijn bij jouw emoties.


Het laatste gedeelte van de les ga je liggen voor een heerlijke lange ontspanning waarin ik je meeneem naar dat deel van jezelf wat extra aandacht nodig heeft en je gaat voelen wat deze nodig heeft zodat je jezelf op een diep niveau kunt helen.
Na de les is er ruimte om over je ervaring te vertellen (indien je daar behoefte aan hebt) en kan ik voor je uitmeten met een biotensor welke oliën bij jou passen.

WANNEER:

Zaterdag 15 februari van 9:30 – 12:00

TARIEF:

  • Heb je een all inclusive abonnement bij ons dan is deze workshop gratis. De workshopcredits zijn automatisch aan jouw account toegevoegd zodat je zelf de les kunt boeken
  • Heb je een leskaart bij ons laat het dan even weten als je mee wilt doen, dan worden er 2 lescredits afgeschreven en wordt je op het rooster geplaatst.
  • Ben je geen lid van Infinity Healthy Body & Mind dan kun je deze workshop bestellen via deze LINK

Dit tarief is inclusief:

  • yogales
  • diepe ontspanning
  • gebruik van de oliën tijdens de les
  • uitmeten biotensor
  • uitleg aromatherapie en je emoties
  • drinken met wat lekkers erbij