Workshop Natuurlijke EHBO met etherische oliën

home essentials kit

Waarom deze oliën:

Ik ben al jarenlang fan van etherische oliën en zet deze dagelijks in bij mezelf, mijn gezin en tijdens mijn yogalessen. Etherische oliën zijn ontzettend ondersteunend en helend voor lichaam en geest mits ze verstandig worden gebruikt en ze 100 procent zuiver zijn. 100 procent zuiver is niet altijd hetzelfde als 100 procent natuurlijk omdat die claim al gauw gemaakt mag worden. Vaak zitten er in etherische oliën, die claimen 100 procent natuurlijk te zijn, toch nog vulmiddelen of andere stoffen die er niet in thuis horen om de prijs te drukken, maar die er wel voor zorgen dat de olie niet optimaal werkt en zelfs belastend kan zijn voor je gezondheid.
in dit geval is goedkoop echt duurkoop!

Etherische oliën worden gewonnen uit verschillende delen van een plant, bijvoorbeeld; bloemen, vruchten, zaden, bladeren, schil, schors of het hout van stam, takken en wortels. Al dit materiaal heeft de plantpower in zich om lichaam en geest te ondersteunen en te helen, tenzij de plant op een natuurlijke manier kan groeien en wordt blootgesteld aan de invloeden van de natuur, want daar wordt de plant sterk en krachtig van, wat je weer terugziet in de werkzaamheid van de olie. Je kunt je misschien wel voorstellen dat een plant die opgroeit in een kas en geen last heeft van weersinvloeden of insecten minder plantpower in zich heeft dan een plant die zich sterk moet maken tegen al die invloeden.

Ik heb ervoor gekozen om met de etherische oliën van doTERRA te werken omdat deze vrij zijn van pesticiden, herbiciden, synthetische stoffen en onnodige vulmiddelen, ze zijn dus echt 100 procent puur waardoor ze enorm krachtig en helend werken. Om de meest hoogwaardige olie te bieden, worden de grondstoffen en de planten alleen verbouwd in de landen waar de planten van nature het beste groeien. Ook zorgt doTERRA ervoor dat de kleinschalige boeren en destilleerders een eerlijke prijs ontvangen voor de olie waardoor de werkgelegenheid in, vaak arme gebieden, de armoede kan bestrijden. Ik vind het fijn om op deze manier mijn steentje bij te dragen en tegelijkertijd te genieten van de meest pure, zuivere, krachtige en beste etherische olie die er maar te vinden is.

Ondanks dat het een zuiver natuurproduct is kunnen we niet zomaar wat op onze huid smeren of zomaar wat doen. De hoeveelheid van iets bepaald namelijk of iets goed of slecht voor je is. Less is in dit geval more! Je hebt vaak maar een druppeltje nodig om het gewenste effect te bereiken.

Heb je interesse om ook je lichaam en geest te ondersteunen en/of te helen d.m.v etherische olie dan is deze workshop iets voor jou. Tijdens deze workshop behandel ik de 10 meest gebruikte oliën die je in kunt zetten voor veel huis, tuin en keuken probleempjes, bijvoorbeeld; buikpijn, hoofdpijn, vermoeidheid, stress, spierpijn, opgeblazen gevoel, misselijkheid, slecht kunnen slapen, griep, verkoudheid, etc

Je kunt deze oliën inzetten bijvoorbeeld ipv medicijnen die je zonder recept bij de winkel koopt. Het lijkt vaak onschuldig maar ook medicijnen zonder recept belasten je lichaam enorm en lossen niet de oorzaak van het probleem op. Het is NIET de bedoeling om voorgeschreven medicijnen van een arts te vervangen voor etherische olie!! Dit is dus in GEEN geval een vervanging voor medisch advies!!

DETAILS WORKSHOP

Tijdens deze workshop ga ik je leren hoe je de 10 meest verkochte etherische oliën van doTERRA in kan gaan zetten voor je natuurlijke huisapotheek.

De oliën die besproken worden zijn:

Citroen
Lavendel
Onguard blend
Frankincense
Deep Blue
Oregano
Pepermunt
Air blend
Zengest blend
Melaleuca/tea tree

Met deze oliën in huis heb je je eigen natuurlijke huisapotheek!

Ik leer je hoe je ze in kunt zetten en hoe je ze veilig en effectief kunt gebruiken voor jezelf en de dierbaren om je heen.

Verder heb je de mogelijkheid om de oliën te ruiken en te ervaren.

WANNEER?

Ik organiseer deze workshop op zaterdag 7 december van 10:00- 12:30 bij mijn studio aan de Peperstraat 14d te Kaatsheuvel.

Beleef deze heerlijke helende geurenreis onder het genot van een lekker kopje thee/koffie en wat lekkers erbij.

PRIJS:

Deze 2,5 uur durende workshop kost €25,- per persoon maar je kunt ook gratis met deze workshop meedoen! Lees hiervoor verder onder het kopje actie

SUPER ACTIE:

Tot en met 30 november geldt er een super actie met heel veel korting op de deze 10 oliën!!

De totale winkelprijs van deze 10 oliën komt op €409,65 als je alle oliën los zou kopen. Maar….

Koop je alle oliën tegelijk als een pakket dan betaal je nog maar €272,25 én je krijgt dan een diffuser t.w.v €65,- gratis erbij, én je hebt gelijk een kortingsaccount zodat je je oliën met 20% korting in kan kopen!!

Maar tot en met 30 november krijg je nog eens 20% EXTRA KORTING op deze prijs zodat je nog maar €217,80 betaald voor deze prachtige kit. Waarbij je ook nog eens deze workshop t.w.v €25,- er gratis bij krijgt én een flesje Wild orange t.w.v €11,-
Dit is een voordeel van maar liefst €292,85 !!

Nog even alles op een rij wat je krijgt voor deze €217,80

  • de 10 best verkochte oliën waar je een hele huisapotheek mee kunt vullen en waar je lang mee vooruit kan.
  • een diffuser met een winkelwaarde van €65,-
  • een flesje wild orange, een heerlijke olie die een positief effect heeft op je humeur t.w.v €11,-
  • de workshop “Natuurlijke EHBO met etherische oliën” t.w.v €25,-
  • een kortingsaccount ZONDER koopverplichting! Je besteld dus alleen olie wanneer jij dat wilt.

Lijkt het je leuk om mee te doen met de workshop stuur dan een mailtje naar info@yogastudioinfinity.nl als je GEEN klant bent van Infinity Healthy Body & Mind. Ben je wel al klant bij Infinity Healthy Body & Mind dan mag je jezelf voor deze workshop opgeven via het online lesrooster.


Besluit je vooraf of na de workshop deze kit aan te schaffen dan krijg je de €25,- van de workshop retour. Let op!! Wil je ook in aanmerking komen voor de extra korting van 20 procent dan dien je vóór 30 november de kit met de oliën te bestellen!!