Workshop ouder-kind ‘kwaliteitenhuisje maken’

Deze workshop is geschikt voor kinderen vanaf groep 3 tot de jong volwassen leeftijd.

Het doel van deze workshop is je kind(eren) bewust te maken van de kwaliteiten die hij/zij in huis heeft.

Vaak wordt er teveel aandacht besteed aan het negatieve gedrag van het kind. Negatief gedrag zijn uitvergrote kwaliteiten die uit balans zijn geraakt en weer terug in hun kracht moeten komen. Door je kind bewust te maken van zijn.haar goede en positieve kwaliteiten en hoe hij zijn negatieve om kan zetten in positieve, zal het zelfvertrouwen groeien en het kind meer in zijn kracht komen te staan.

WAT GA JE DOEN TIJDENS DE WORKSHOP?

De workshop wordt gestart met het spelen van het kinderkwaliteitenspel om erachter te komen welke kwaliteiten hij/zij allemaal bezit. In het begin denkt een kind vaak dat het niet zoveel kwaliteiten bezit maar door dit spel komt hij/zij erachter dat het er vaak heel veel meer zijn. Ook komt er inzicht in welke kwaliteiten hij/zij heel graag zou willen en hoe dat gerealiseerd kan worden. Dit spel gebeurd onder leiding van Wilhelmina Arjaans, holistisch gezins- en kindertherapeut en (kinder) yogadocente zodat je altijd mijn hulp in kunt roepen als je er samen niet uitkomt.

Zijn de kwaliteiten van je kind duidelijk dan worden deze kwaliteiten opgeschreven op een papiertje en in het kwaliteitenhuisje gestopt. Dit huisje staat symbool voor het kind waarin alle kwaliteiten in liggen opgeslagen.

Dan is het tijd om het huisje te gaan versieren. Er zijn allerlei materialen aanwezig om er een persoonlijk huisje van te maken die je kind als anker kan gebruiken als hij/zij bijvoorbeeld wat meer zelfvertrouwen nodig heeft. Het huisje mag uiteraard mee naar huis genomen worden zodat je kind altijd herinnert wordt aan al die mooie kwaliteiten die het in zich heeft.

WANNEER?

Op woensdag 5 februari van 14:00 – 16:00

TARIEF:

  • Heb je een all inclusive abonnement bij ons dan is deze workshop gratis (voor één ouder en één kind), er zijn automatisch workshopcredits aan jouw account toegevoegd zodat je de les kunt boeken
  • Heb je een leskaart bij ons dan kun je deze workshop boeken voor 3 lescredits. Wil je meedoen laat het me dan even weten, dan schrijf ik 3 lescredits bij je af en zet je op het rooster
  • Ben je geen lid van Infinity Healthy Body & Mind dan kun je deze workshop bestellen via deze LINK

Dit tarief is inclusief:

  • begeleiding van een holistisch gezins- en kindertherapeut
  • houten huisje
  • alle materialen die nodig zijn om het huisje te versieren
  • drinken met wat lekkers