Yogastudio Infinity is zoveel meer dan alleen een yogastudio. Naast dat er verschillende soorten yoga worden gegeven zoals: hatha yoga, power yoga, yin yoga, zwangerschapsyoga, kinderyoga en familieyoga worden er ook pilateslessen verzorgd en de cursus Fit en in Balans met je Baby waar pas bevallen moeders hun kindje leren masseren d.m.v babymassage en zelf weer lichamelijk en geestelijk terug in balans komen door het beoefenen van yoga, pilates, lichte cardio oefeningen en ontspanningstechnieken, een cadeautje voor iedere jonge moeder met haar baby.

Ook kunnen vrouwen zich lekker laten masseren. Je kunt kiezen uit een aromatouch massage waarbij er gebruikt wordt gemaakt van etherische oliën of een ontspanningsmassage. Ook geschikt voor de zwangere vrouw want er is een massagetafel speciale voor zwangeren aanwezig.

Het is mogelijk om heerlijke olietjes te laten maken met de beste kwaliteit etherische oliën, bijvoorbeeld om te ontspannen, tegen slapeloosheid, verkoudheid of andere huis-tuin-en keukenkwaaltjes en ook voor de zwangeren is het mogelijk om een persoonlijke olie te laten maken, bijvoorbeeld bij misselijkheid, angst, buik massageolie, bevallingsolie, etc.

Om het plaatje compleet te maken is het sinds kort ook mogelijk om bij Yogastudio Infinity op een andere manier aan je gezondheid te werken; het kan zijn dat je wat kilo’s af wilt vallen of juist aan wilt komen, dat je veel sport en je lichaam wilt ondersteunen met de juiste voeding, je je lichaam wilt voorbereiden op een zwangerschap of hoe je zo gezond mogelijk kunt leven. Ik werk met verschillende gezondheidsprogramma’s die je heel gemakkelijk in je dagelijkse leven kunt volgen, ook als je een drukke baan hebt. Tijdens het programma ben ik jouw online health en lifestyle coach voor als je niet in de buurt woont maar je hebt ook de mogelijkheid om langs te komen voor een weeg- en meet moment en om je resultaten te evalueren.  Voeding, beweging, voldoende rust en dingen doen waar je blij van wordt zijn de ingrediënten voor een gezond en gelukkig leven. Ik krijg in ieder geval enorm veel energie van het werk wat ik mag doen en breng deze energie dan ook graag over op anderen.

Je bent van harte welkom en ik begeleid je graag naar een gezond en fit leven!

I”NFINITY HEALTHY BODY & MIND

JOUW EERSTE STAP NAAR EEN GEZONDE EN ONTSPANNEN LICHAAM EN GEEST”