Op 8 december, tijdens het Anton Pieckfestijn in Kaatsheuvel, organiseer ik een spetterende opening van mijn geheel vernieuwde studio Infinity Healthy Body&Mind. Infinity Healthy Body&Mind is dé plek waar je een moment rust kan vinden in deze drukke maatschappij en belangrijker nog, waar je ook leert om die rust mee naar huis te nemen.

Tijdens de opening, die plaatsvindt tussen 14:00 – 19:00, kun je meedoen met het gratis programma. Dus doe gerust een lesje (of meer) mee, proef de relaxte sfeer, stel je vragen, maak kennis en geniet van een hapje en drankje én profiteer deze dag van de kortingsacties!!

Koop jij,als nieuwe cursist, deze dag een 10-rittenkaart dan krijg je 2 extra lessen cadeau én een massagebon t.w.v €30,00
Zo heb jij de perfecte start om body&mind in balans te brengen. Maar ook voor bestaande cursisten van Infinity Healthy Body&Mind heb ik een leuke actie!! Maak jij deze dag iemand lid (10 rittenkaart) dan ontvang jij 2 weken onbeperkt yoga en/of pilates cadeau

HET PROGRAMMA:

14:00 opening met een hapje en drankje

14:30-15:00 Ouder-en-Kindyoga

15:30-16:00 Pilates

16:15-16:45 Hatha yoga

16:45-18:00 pauze met lekkere hapjes en drankjes

18:00-18:30 combiles poweryoga en yin yoga

18:30-18:45 heerlijke ontspanning zodat jij helemaal zen naar huis gaat.

Tijdens het programma is er vrije inloop. Om zeker te zijn van een plaatsje van je les naar keuze raad ik aan om van te voren aan te geven welke les(sen) je graag mee wilt doen. Maximaal 10 deelnemers per les!! Je kunt je les reserveren door een mailtje te sturen naar info@yogastudioinfinity.nl

Doe je mee met een van de lessen dan ontvang je een goed gevulde goodiebag!! Zolang de voorraad strekt, dus meld je alvast aan zodat je deze niet misloopt. En neem gerust vrienden en/of familie mee.

Ik heb er heel veel zin in en ben ook super trots dat ik deze dag neer mag gaan zetten.

Liefs, Wilhelmina