Mijn mooie studio aan de peperstraat 14d staat te huur! Dit omdat ik de stap heb genomen om uit te gaan breiden.

Naast yoga en pilates doe ik de opleiding tot holistisch gezin- en kindertherapeut waar ik begin volgend jaar van af studeer. Met dit diploma op zak ga ik gezinnen begeleiden waar het niet zo lekker loopt. Bijvoorbeeld; kinderen en/of ouders die niet lekker in hun vel zitten, slecht slapen, iets hebben meegemaakt, veel boosheid in zich hebben, etc. Kortom ik kan met de kennis van deze studie mensen op een nog dieper niveau gaan helpen met therapiesessies en eventueel privé yogatherapie sessies aanbieden.

Mijn droom is om een holistisch centrum te gaan openen waar alle ingrediënten worden aangeboden om lichaam en geest in balans te brengen om zo mijn missie en passie te gaan delen; namelijk mensen leren om de gezondste en gelukkigste versie van zichzelf te worden, leren om te gaan met stress en blokkades op te lossen.
In mijn huidige studio heb ik geen praktijkruimte en toen kwam er een heel mooi pand op mijn pad, en dat slechts één deurtje verder en bijna op hetzelfde adres. Mijn studio verhuist namelijk van Peperstraat 14d naar Peperstraat 14

WAT ZIJN DE PLANNEN

Per 1 januari krijg ik de sleutel van het nieuwe pand en de planning is als volgt:

  • twee yogaruimtes realiseren. Eentje is er al klaar dus de verwachting is dat ik vrij snel in het nieuwe pand les kan gaan geven, zodat ik niet dicht hoef te gaan of in het uiterste geval slechts een paar dagen.
    Er zullen daarom meer lessen op het lesrooster gaan komen maar we willen wel ons concept in ere houden en dat is persoonlijke aandacht en geen overvolle yogazaal, vandaar de keus om twee yogaruimtes te maken.
  • er komt een sfeervolle praktijkruimte voor de therapiesessies die rust uitstraalt en waar men zich prettig voelt.
  • Er zal healthcoaching worden aangeboden, als je wilt leren om gezondere keuzes te maken wat betreft voeding en beweging op basis van natuurvoeding.
  • er komt een sfeervolle massageruimte en meer tijden waarop massages zullen worden aangeboden. Op het moment moet je door de yogaruimte om bij de massageruimte te komen en dat is niet praktisch, in het nieuwe pand zijn alle ruimtes apart
  • er zullen meer workshops worden aangeboden
  • er is een dakterras waar je een heerlijk kopje thee kan drinken als het weer het toelaat. Ik wil daar een kruidentuintje maken zodat je je eigen kruidenthee kan samenstellen. Extra ontspannend na een les yoga of pilates en je nog lekker even kunt nababbelen met mede-cursisten.
  • mochten er ruimtes op bepaalde tijden vrij zijn dan heb je de mogelijkheid deze te huren! handig voor als je zelf af en toe een workshop of iets dergelijks wilt organiseren.

Ik heb er ontzettend veel zin in om mijn droom te verwezenlijken en verwelkom je graag op deze fijne plek in het centrum van Kaatsheuvel waar lessen met liefde en aandacht voor jou als mens worden gegeven. Tot die tijd ben je uiteraard van harte welkom op mijn huidige locatie.

“I love what i do, and i do what i love”

Namasté,

Wilhelmina